קורס אפייה

קורס אפיית לחם במאפייה מקצועית וכשרה

מאפיית "לשה – אפייה במדבר" – קורס אפיית לחם במאפייה מקצועית וכשרה

 

קורס בין ארבעה מפגשים בני שלוש שעות כל מפגש.

 

בקורס נכיר לעומק את חומרי הגלם המרכיבים לחם, סוגים שונים של בצקים, נתנסה בתהליכים שונים וטכניקות מגוונות.
נלמד את הסוד של המחמצת (שיאור), נכין יחד ואף נאפה ממנה וניגע בידע הרחב הטמון הערכים התזונתיים של הלחם.
לחמי בריאות, לחמים מסורתיים, לחמי מחמצת, לחמניות, חלות, קליעות ועוד.

מהקורס הזה תצאו עם מספיק ידע וביטחון שיאפשר לכם לאפות בבית את לחמכם.

 

הקורס כולל – חומרים, הדרכה ומוצרים סופיים.
בנוסף, חוברת המרכזת את עולם התוכן שעבר בקורס כולל מתכונים לשימוש ביתי.

 

מוזמנים להקדים ולשמור לעצמכם מקום בקורס שייפתח ביום שני, 12/05
נתעורר לבוקר של ניחוחות אפייה. ב-09:30 עד 12:30

ארבעת המפגשים יתקיימו בימי שני

מאפיית "לשה" – רחוב הר בוקר 8/5 רובע דרכי הבשמים, תעשייה מצפה רמון

*עד עשרה משתתפים לקבוצה

עלות קורס מלא – 450 שקלים

לפרטים והרשמה: הדס מאיר, 050.3611488 | lashabakery@gmail.com